Građ. zemljište, Šestinski Kraljevec, 567 m2 s postojećim građevinama

prodaja Građevinsko stambeno zemljište

Zagreb, Šestinski Kraljevec

  • 567m2

119.000 € 896.606 kn

Ostali podaci o nekretnini

  • Cijena 119.000 €
  • Cijena /m2 209,88 €

Opis nekretnine

  • Prilaz - asfaltirani
  • Miran predio
  • Plaćen komunalni doprinos
  • Plaćen priključak struje

Opis nekretnine

Prodaje se građevinsko zemljište u Šestinskom Kraljevcu, ukupne površine 567 m2. Na zemljištu se nalaze postojeće građevine i to stara kuća tlocrtne površine 74 m2 i spremište tlocrtne površine 58 m2. Oba građevinska objekta su izgrađena prije 15. veljače 1968. temeljem kojeg uvjerenja je ishođena uporabna dozvola (ušteda u vrijednosti komunalnog i vodnog doprinosa u slučaju zamjenske gradnje).
Dokumentacija je uređena - izvršena je geodetska izmjera zemljišta te je usklađeno stanje u katastru i zemljišnoj knjizi, vlasništvo uredno.
Širina fronte čestice je 13,90 m.

Zemljište se nalazi u zoni stambene namjene oznake S, urbano pravilo 2.1. - Zaštita, uređenje i dogradnja najsjevernijeg dijela podsljemenskog područja. Moguća je izgradnja zamjenske građevine uz uvjet da je najveći ki=0,5, a postojeći ki veći od propisanog može se zadržati; najveća visina 2 nadzemne etaže (druga etaža kao potkrovlje ili uvučeni kat); min. 1 garažno mjesto/stan.

Pristup čestici s Ulice Šestinski Kraljevec omogućen je preko susjedne čestice koja ima uknjiženu služnost puta za predmetnu česticu, postojeća kuća ima priključak struje i vode.
Predmetna čestica se nalazi u dijelu grada idealnom za miran obiteljski život s Osnovnom školom Šestine i Dječjim vrtićem Različak na cca. 900 m udaljenosti, a javni prijevoz je dostupan putem autobusne linije 102 i tramvaja 8 i 14.

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit