Ekskluzivan 5-sobni stan na Jurjoj Vesi

€250 000

STAN317

Stan

5

3

2006

1.+potkr. m2

150 m2

Opis
Dvoetažni superkonforan stan, dizajnerski uređen, na 1.katu i potkrovlju obiteljske kuće, u neposrednoj blizina parka Maksimir, ulica Jurja Ves. Stan je potpuno novo sagrađen 2006. godine sa urednom građevinskom dozvolom. U stanu su tri superluksuzne kupaonice + toalet za goste.
Donju etažu sačinjavaju:ulazni predprostor sa WC-om za goste, veliki (cca 55 m2) dnevni boravak sa širokim staklenim kliznim stijenama s izlaskom na balkon (10m2), potpuno opremljena kuhinja sa svim uređajima, posebno izdvojeni trakt roditeljske spavaonice s velikim ugrađenim garderobnim dijelom i pripadajućom kupaonicom. Na drugu etažu se uspinje internim kružnim stepenicama.
Gornju etažu sačinjavaju tri sobe ( spavaonice i ujedno radne sobe), dvije luksuzne kupaonice i dva balkona (11 i 3,5m2).
Oprema stana: etažno centralno plinsko grijanje sa zasebnim kotlom za pripremu tople vode za cijeli stan (sve mješalice opremljene su trećom cijevi sa trenutno toplom vodom), bojler i kotao koji su u posebno odvojenom dijelu na gornjoj etaži, klimatizirane obje etaže, podno grijanje u svim kupaonicama, stropna indirektna rasvjeta, odvojene perilica i sušilica za rublje na gornjoj etaži, satelitska antena, telekomunikacijski priključci (telefon, internet).
Adresa

Hrvatska

Grad Zagreb

Zagreb

Jurja Ves

10000

Ostali detalji

Okolni objekti

Mapa
Kontakt
Captcha