Savska cesta 144a, Zagreb - HR | +385 (0)1 363 4482 | geo-grupa@geo-grupa.hr
  • Hrvatski
  • English

O nama

Geo grupa d.o.o. je tvrtka koja se bavi geodetskim poslovima, geodetskim vještačenjem te posredovanjem u prometu nekretnina. Osnovana je 2004. godine s namjerom bavljenja spomenutih djelatnosti na kvalitetan i profesionalan način s najmodernijom nužnom opremom.

Trenutno upošljava 18 djelatnika geodetske struke većinom inženjera te manji dio geodetskih tehničara. Do danas Geo Grupa je jedna od većih geodetskih tvrtki u Hrvatskoj sa sjedištem u Zagrebu, Savska cesta 144a.
Od početka tvrtka ulaže kako u poslovni prostor i opremu tako i u osposobljavanje kadrova kako bi proizvod odnosno usluga koju dajemo bila što kvalitetnija i na zadovoljstvo svih naših klijenata.

Naši stručnjaci sposobni su rješavati najzahtjevnije zadaće koje se zatraže od njih. Posjedujemo najsuvremenije geodetske uređaje i opremu renomiranih svjetskih marki (totalne stanice, digitalni nivelir i GPS uređaji) te kompletnu računalnu opremu potrebnu za obavljanje radnih zadataka.
Za sustav upravljanja tvrtkom i kvalitetom Geo Grupa posjeduje certifikate ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015.

Tvrtka je podijeljena u četiri odjela i to: Katastarski odjel, Odjel inženjerske geodezije, Odjel geodetskih izmjera i Odjel za promet nekretnina.

  1. Katastarski odjel: bavi se katastarskim poslovima kao što je izrada parcelacijskih elaborata, izrada elaborata usklađenja zemljišne knjige i katastra, upisi objekata u katastar i zemljišne knjige, upisi vodova u katastar vodova, usluge geodetskog vještačenja. Isto tako odjel se bavi i izradom posebnih geodetskih podloga kao podrška projektiranju odnosno arhitektonskoj struci te etažiranjem objekata.
  2. Odjel Inženjerske geodezije: bavi se projektiranjem, postavljanjem i računanjem osnovne geodetske mreže, iskolčenjem i praćenjem gradnje svih vrsta objekata, geodetski nadzor te praćenje pomaka objekata u izgradnji te nakon izgradnje.
  3. Odjel geodetske izmjere: obavlja poslove kao što su katastarske izmjere i tehničke reambulacije kako poljoprivrednog tako i ostalog zemljišta, te pripremu i obradu izmjerenih podataka u svrhu obnavljanja postojećih katastara i zemljišno-knjižnih odjela te vektorizacija i geokodiranje skeniranih karata i planova.
  4. Odjel za promet nekretnina: bavi se poslovima vezanim za najam i prodaju nekretnina kao i savjetovanjem vezano za poslovanje nekretninama.

Reference i Fotogalerija

Naše referentne projekte možete pogledati OVDJE.

Fotografije sa naših terenskih poslova možete pregledati OVDJE.

 

 

 

 

 

 

 

Sustav upravljanja tvrtke Geo Grupa d.o.o. je prosuđen, te se potvrđuje da zadovoljava norme ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015 za slijedeći opseg aktivnosti:

Pružanje geodetskih usluga, usluge geodetskog vještačenja i usluge posredovanja u prometu nekretnina.

 

Specijalna ponuda nekretnina

PANTOVČAK - ekskluzivna kuća
Vrsta: Prodaja   Nekretnina: Kuća   Broj soba: 4   Kvadratura: 300.00m2   EC: C
Cijena: €1 380 000

PANTOVČAK - kuća

Nazovite još danas na +385 (0)1 363 4482 ili pošaljite poruku na Kontakt formu